user-image
Okänd
Annat

Tjabba! Har en fråga gällande tatueringar på nävarna. Det jag undrar mest över är hur det kommer se ut efter en lång tid. Säg att jag tatuerar ett ord på mina fingrar nu, hur kommer det se ut om typ 20 år? Många säger att texten liksom bara tynar bort och det kommer se ut som om man skrivit det med en tuschpenna eller något. Eftersom personerna inte har rimliga källor till detta brukar jag inte lyssna så värst mycket men samtidigt har jag inte sett några speciella tatueringar på fingrarna själv, så jag kan ju inte vara säker. Alltså; hur kommer tatueringar på fingrarna och/eller händerna se ut efter en lång tid?


SVAR

Hej,

Om du gör tatueringen hos en bra tatuerare så kommer de inte försvinna. Däremot är händerna ett utsatt ställe, de är ofta nakna och går inte att täcka i solen, vi tvättar dem ofta m m. Det kan innebära att färgen bleknar lite fortare än vanligt.

Man ska också komma ihåg att händer åldras ganska fort. Jag tycker inte att det jag skrivit ska hindra dig att tatuera händerna, men det är bra att veta om det.

Sen är ju en tatuering på händerna nästan alltid synlig och ska tänkas igenom, men det vet du säkert redan. :)

Visningar : 190