user-image
Okänd
Annat

Hej jag är en tjej på 12 snart 13 år. Jag har ingen pojkvän men jag vill jätte gärna ha en. Jag vet inte hur jag ska göra, jag blir typ småkär i killars utseende. jag vet inte ens vad jag ska skriva… jag vet inte ens vad jag ska göra.


SVAR

Kärlek kan man inte tvinga fram, man kan inte bestämma det speciellt mycket. Jag tycker inte du ska stressa. Min första seriösa flickvän fick jag vid 19 års ålder. Herregud, du ska inte ens behöva känna press och stress när du är sååå ung som du är. Du ska inte jämföra dig med andra vänner, som hittat killar osv. Alla är vi unika och alla tar det kort eller lång tid för att hitta något förhållande. Det kommer framöver och du ska inte gå runt och tänka på det. Men såklart förstår jag dig att du gärna vill ha någon som kan ge dig närhet osv, men ta det lugnt! Du har ju inte ens kommit in i tonåren/puberteten. Dagens samhälle är alldeles för stressande gällande sådana här saker.

Det sägs att man hittar lättare en kille/tjej om man inte går runt och letar hela tiden, utan att den bara en dag dyker upp.

Visningar : 225