user-image
Okänd
Annat

Hej! jag har problem med killar, eller alltså grejen är att jag tröttnar för fort, liksom att jag blir tillbaka dragen o äcklad typ. jag är kanske intresserad av en kille och vi håller på men sen av nån anledning helt plötsligt får jag en äcklig känsla av jag inte vill ha nånting med han att göra. jag blir helt kall o dryg mot dom o slutar höra av mig. Dom behöver inte ens göra nått typ, de är dom små sakerna som stör mig. de kan tex va att han är för kort eller har fula händer eller fult hår, då jag backar undan direkt och de är inte kul för jag kan nästan inte ha ett förhållande då.är för petig.så har tänkt på allt de här och verkar som att när jag har nånting så vill jag inte ha de längre och när jag inte har de så vill jag ha de och de oerhört jobbigt o veta att jag är sån där som är petig för de vill jag inte va. har inte haft ett riktigt förhållande så. men jag vill verkligen, men tröttnar aldelles för snabbt vad ska jag göra?..


SVAR

Hejsan T15! Jag tycker det inte är något fel med att vara kräsen. Förr eller senare tror jag du kommer träffa en kille som du inte kommer ha de här tankarna om. När du blir pangbom-kär. Det gäller nog att ha tålamod och inte ha bråttom i ett förhållande.
Det kanske är så att du vill bli tillsammans med någon mer än du gillar killen i fråga? I sådana fall tycker jag du skulle kunna fundera på varför du så gärna vill bli tillsammans med någon. Det är vanligare än man tror att inte ha haft ett seriöst förhållande i din ålder. Hur kan det komma sig att du kanske känner sådan press att ha ett förhållande?
Om du känner att du vill prata mer med mig finns jag på mailen carolina.sunell@fryshuset.se
Kram Carolina

Visningar : 398