user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Jag vet inte va de är med mej, jag kan inte göra mina läxor längre blir för arg när jag inte kan & får panik när vi har prov. Har världens finaste vänner förutom en som ska tävla med mej om allt, precis allt! De är en del av varför jag får panik till proven för jag känner sån press att alltid vara bättre än henne. Men de är inte de som är problemet. Utan grejen är att jag gråter för ingenting på kvällarna, de rinner floder & jag vet inte varför. Jag är bara så trött på att aldrig få vara så lycklig som alla andra. Jag hjälper alla med allt & är en tjej som är väldigt snäll , men jag gör aldrig något för mej själv. Jag är en av dom populäraste i skolan men får ändå aldrig någon kille utan lyckas alltid bli vän med dom bara. Jag vill bli lycklig & slippa allt de här. Slippa vara ensam & någon gång lyckas. Allt blir bara fel & direkt när jag är borta ifrån de här stället så känns allt mycket bättre. Varför gråter jag, jag orkar inte.


SVAR

Hej!

Det finns ju jättemycket saker som är bra här! Du är snäll och har många kompisar:)

Vad gäller skolan och proven så tror jag att det är viktigt att du pratar med din kompis. Förklara att du inte vill tävla mot henne, hon får tävla mot sig själv om hon vill bli bättre i skolan och önska henne lycka till med det! Man kan säga det på ett fint sätt och vara kompisar ändå.

Du har ju kompisar och du säger att du känner dig ensam. Är det för att du inte har någon kille som du känner dig ensam? Det viktigaste är att man han bra vänner. För alla har ju inte pojkvän eller flickvän och det är inget man måste ha egentligen. Men kärleken kommer. Man måste bara ge det tid. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:)

Du säger att allt känns mycket bättre när du är ifrån det här "stället".
Vilket ställe då? är det skolan, hemma eller staden du bor i? Kanske skulle du göra någon lite förändring i din vardag. Börja på någon ny aktivitet dör det finns nya kompisar eller något annat. Om det är så att du tröttnat på allt annat?

Du kan jättegärna adda mig på MSN:) kenny.johansson@fryshuset.se
Så kan vi prata mer:)

Visningar : 330