user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej. Jag är en tjej på 17 som har ett problem. Jag vet inte hur jag ska få kontakt med killar, för det känns inte som om jag är särskilt intressant för dem. Vet inte om det har att göra med utseende och vilken social status man har… Jag är ganska blyg och inte heller den snyggaste tjejen någonstans, men det är sådan jag är och jag börjar acceptera det nu. Är bara trött på att aldrig vara den som blir uppmärksammad av killar på samma sätt som mina vänner. Hur ska jag göra? Och hur gör man för att visa intresse för någon på ett bra sätt?


SVAR

Tja T17!
Det bästa sättet att få kontakt tycker jag är att prata, om vad som helst. Det kan vara pinsamt i början men de flesta tycker det är roligt att prata med andra människor. Om du känner dig blyg eller av annat skäl inte vill prata kan du fråga frågor om den andre personen. Många människor tycker om att prata om sig själva.
Sedan tycker jag att du ska försöka vara dig själv. Det är inte värt att spela något skådespel, för din egen skull. Det finns ideal i samhället men dessa tycker jag inte är något att sträva efter. Jag tycker du kan vara som du vill och göra som du vill, så länge det inte skadar någon annan. Försök acceptera dig själv som du är men våga även utmana dig själv. Med att utmana dig själv menar jag din blyghet som du kan försöka jobba med. Tänk på att du inte har bråttom så ta det i din egen takt. Lycka till! Om du känner att du inte fick svar på din fråga kan du även maila mig på carolina.sunell@fryshuset.se
Kram Carolina

Visningar : 713