SVERIGES UNGDOMSENTREPRENÖR <3 BACKA

Den 29 november bjuder Fryshuset in till sitt årliga mingel mellan unga talanger och de hetaste företagen. Kvällen kommer bjuda på inspiration, oväntade möten och lite gala!

Temat för kvällen kommer vara “Backa”. Sveriges Ungdomsentreprenör kommer tillsammans med Backasysterskapet att belysa vikten av att våga backa andra i olika situationer och vad som händer när en själv blir backad.

Backasysterskapet handlar mycket om att lyfta dem som kanske inte alltid skriker högst och tar mest plats. Vi ser en självklart koppling till entreprenörskapet där vi kan göra skillnad genom att backa och stötta unga med driv och idéer. Under den här kvällen vill vi att alla ska få känslan för kraften som finns i backandet och vad det kan göra för en ung kreatör. Vi måste öppna ögonen och våga stå upp för oss själva och andra, våga ta plats för att skapa förändring i alla led säger Anja Frey, Chef för Fryshuset Stockholm, initativtagare till Backasysterskapet

Under kvällen kommer även vinnarna av tävlingen Sveriges ungdomsentreprenör 2017 att utses på scen, det är initiativ som allmänheten får rösta fram.

Finalisterna speglar dagens unga görare och är riktiga förebilder som vi vill backa lite extra på scen säger Mattias Andersson, projektledare Sveriges Ungdomsentreprenör

Vill du vara på plats och ta del av en grym kväll?
Anmäl dig till eventet genom länken: https://suefinal.confetti.events/
När: 29 november, kl. 17.30
Var: @Klubben, Fryshuset Hammarby Sjöstad, Stockholm

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.