user-image
Okänd
Tjej

hej! d e så att jag har varit tillsammans med min kille i 3,5 månad. och d e min första sexpartner. jag har onanerat så länge jag kan minnas,men nu när man har sex så kommer jag aldrig.jag tog upp det med honom en gång å försökte visa honom hur jag ville ha d. han försökte men d kändes la inte så skönt (men sa d ej till honom). fast nu under samlag smeker han mig aldrig, och vi har ofta korta förspel. nu e frågan om det finns någon sexställning som e bra för att kille lr jag ska kunna smeka klitan? vi gjorde d bakifrån, men då fick han börja sig ganska konstigt. vore tacksam för svar! Mvh


SVAR

Det finns en ställning som brukar funka när det gäller att du själv eller din kille skall komma åt och smeka klitoris under själva samlaget. Det går till så att ni båda ligger på sidan, där han ligger bakom dig. På det viset är det ganska lätt för honom att komma över med sin hand, och det är även lätt för dig själv att smeka dig, eftersom han ligger bakom dig. Det finns säkert andra knep, men gå gärna ut på länken Fritt Forum och ställ frågan till våra andra besökare så får du säkert fler tips.
Sedan tycker jag att det var bra att du berättade för din kille hur han skulle göra, men ge inte upp bara för att han inte lyckas första gången. Han behöver kanske fler lektioner i hur han skall göra det skönt för dig.

Visningar : 325