user-image
Okänd
Tjej

Jag tror att jag är för trång så jag vågar inte ha samlag med min pojkvän… Är det vanligt att tjejer är så trånga att de inte gå alls?! Jag och min pojkvän brukar bara ligga avklädda, smeka varann osv… och jag har även sugit av honom… vad kallas de? Är det sex??


SVAR

Nej, det är inte vanligt på något sätt. Däremot kan det vara stor skillnad i hur pass hel och "tjock" mödomshinnan är. Det kan vara så att delar av mödomshinnan är kvar även efter första samlaget, men om man bara tar det lugnt och försiktigt så brukar det inte vara några problem. Om du betänker att kvinnor föder barn genom slidan så tror jag du får en uppfattning om hur pass elastisk slidan är, varför sannolikheten för att man är för trång i prinicip är lika med noll.
När det gäller din sista fråga så är det olika vad man benämner som sex. Men jag tycker att det är sex ni har även om ni inte genomför ett regelrätt samlag. Sex används ju lite slarvigt där det ibland syftar på allting som har med sexuell aktivitet att göra, emedan det ibland bara är att penis förs in i slidan som menas. Jag tycker att man kan använda det för all sexuella aktivitet man har tillsammans, dvs då har man sex, även om man inte har samlag.

Visningar : 254