user-image
Okänd
Kille

Hej.. Jag har en liten fråga. Det är så att jag undrar om man kan ändra på smaken på tjejers underliv. jag har liksom varit ihop med min tjej i snart 3 år. Vi har gjort allt i stort sett, förutom Anal,toa och äkelheter. Men en sak som jag inte tycker om är lukten och smaken av hennes underliv… Min förra tjej och den innan, de luktade och smakade helt ok, ibland så smakade de även honung eller något. Men min nu varande tjej, luktar och smakar fruktassvärt. Hon tvättar sig nogrant, och håller slidan rent och allt, så det är inget fel på sexlivet så där, men smaken och lukten, får mig som kille att få kvävningar, det har även hänt att jag blivit tvungen att spy. Vad ska jag göra, hur kan jag få bort den illa luktande lukten från hennes slida? jag är 21 och hon 20. hon tar p-piller och jag kör med Kondom.


SVAR

Mig veterligen finns det inget sätt att ändra lukten i slidan om det inte är så att din tjej har något underlivsbesvär som kan behandlas. För att veta ifall det handlar om något sådant bör hon prata med en gynekolog. Hon kan också ta upp det med en barnmorska ifall hon går till en sådan och får sina p-piller. Det finns ju tillstånd som kan göra att slidan luktar väldigt illa, men detta bör hon som sagt undersöka.
Nu vet inte jag ifall det är så att hon själv också upplever att det luktar illa, eller om ni har pratat om detta. Det kan självklart vara känsligt att ta upp ett sådant här ämne, och om ni inte pratat om det, eller om hon inte själv är medveten om det så bör du ta det varsamt.

Visningar : 411