user-image
Okänd
Annat

Jag och min tjej brukar ha samlag men hon vill att jag ska slicka henne, men det smakar jätte äckligt. Men jag tycker det e skönt när hon slickar mig. Vad ska jag göra


SVAR

Huvudprincipen när man har sex tillsammans tycker jag ska vara att man endast gör det som man själv tycker känns okay. I den här meningen finns inget rättviseperspektiv, dvs om hon slickar dig så måste du slicka henne. Det fungerar inte att ha det så, utan var och en måste själva bestämma vad dom har lust att göra. Men detta betyder också att du inte kan kräva av henne att hon skall slicka dig för att du tycker det är skönt, utan det är som sagt upp till henne om hon vill göra det eller inte. Det kan ju faktiskt vara så att hon också tycker det är obehagligt att slicka dig, och gör det för att du gör det på henne. Så när du slutar, vilket jag tycker du ska när du nu tycker det är äckligt, så kanske hon slutar också, vilket du självklart måste acceptera.
Jag tycker att du skall prata med din flickvän om detta, och säga att du inte tycker det känns okay att slicka henne. Sedan behöver du ju inte säga att det smakar jätteäckligt för då blir hon nog väldigt sårad, utan du kan ju säga att du tycker det känns olustigt bara och att du inte vill längre. Anledningen till att jag tycker du ska prata med henne är att om du bara slutar att slicka henne utan att säga ett ord, förstår hon ju ingenting när du nu gjort det tidigare, och då kan det bli trassel i er relation om hon inte får någon förklaring. Därför gör du bäst i att prata med henne, och då kan ni självklart även prata om hur hon känner det när hon slickar dig, och om hon vill fortsätta med det, eller om ni skall sluta båda två.

Visningar : 1345