user-image
Okänd
Annat

Jag e kär i en kille som är helt underbar mot mig. Han säger jättefina saker och sådana saker har bara folk som älskat mig sagt.. Älskar han mig? Om han gör det så är problemet ett till.. Han bor i Göteborg och jag i Stockholm.. Vad ska jag göra då?? tacksam för svar..


SVAR

Roligt att höra att killen du är kär i säger så fina saker till dig. Om det betyder att han älskar dig, eller om han mer är kär i dig alternativt tycker om dig som person, kan jag inte svara på. Det beror lite på hur du själv definierar det här med att älska någon och hur han definierar det. Många tycker att man älskar någon när man är kär, emedan andra tycker att älska är ett så starkt ord att man inte kan älska någon man inte känner, utan det är sådant som kommer efter ett tag att man älskar varandra. Vidare finns det dom som använder ordet älska om precis alla dom tycker om, vilket betyder att man älskar sina vänner, sin familj och killen/tjejen man för tillfället gillar.
Så du får nog fundera lite över vad det här med älska betyder för dig och fråga killen om vad hans fina ord till dig betyder för honom. Du kan ju börja med att berätta vad du själv känner för honom så kanske det är lättare för honom att berätta om sina känslor för dig.

När det sedan gäller avståndet er emellan så kan förvisso avstånd skapa problem i ett förhållande. Men det finns också dom som tycker att ett förhållande på avstånd är det perfekta att ha eftersom man får fördelarna både av att vara singel och att vara tillsammans. Så det handlar mycket om hur man själv ser på det. Tycker man att det är ett problem så blir det sannolikt också ett problem. Men ser man möjligheter med den typen av förhållande så löser man lättare dom eventuella problem som ändå kan uppstå. Därför tycker jag inte du skall döma ut ett förhållande er emellan innan ni ens provat, utan är ni kära i varandra så ge kärleken en chans. Kärleken kan bära ganska långt om man inte stirrar sig blind på de hinder som kan finnas.

Visningar : 270