user-image
Okänd
Annat

Hej! Jag är en kille på 13 År. mitt problem sitter i att min penis inte har Växt samt min Första utlösning har inte heller kommit. e jag onormal.. (När jag "Runkar" så kommer det ut En Vit Grumlig Vätska vad är det?) Snälla Svara Jag e orolig


SVAR

Utifrån din beskrivning av en vit grumlig vätska så låter det åtminstone som om du får utlösning, för så där beskriver dom flesta killar sin sperma, varför jag inte tror att du behöver oroa dig för det.
När det sedan gäller din penis så är det inget onormalt med att penisen inte växt vid din ålder. Vi människor utvecklas olika fort och det är därför väldigt olika för killar när penisen börjar växa. För det mesta sker det mellan typ 13 och 17 år, men vissa mognar tidigare och vissa mognar senare, varför det är stor variation. Jag vet att det kan kännas jobbigt om det är så att man råkar gå i en klass där dom flesta utvecklas tidigt och man själv utvecklas sent. Men än så länge kan man inte säga att du är sen i utvecklingen utan det kan ta ett bra tag till innan din penis börjar växa, varför du inte behöver vara orolig, utan mer bara försöka ha lite tålamod.

Visningar : 1412