user-image
Okänd
Kille

Hej jag är 13år..jag onanerar 1-3gånger varje dag..är det onormalt? Kan de få nå bivärkningar?..typ att den växer mindre! När jag onanerar då går det för mig jätte fort..kommer det va så jämt? Min överhud är för trång tycker..kan man ha sex endå? finns det nå salva typ..som gör den större?


SVAR

Det är inte onormalt att onanera 1-3 gånger dagligen. Speciellt vanligt är det att man onanerar så här mycket när man är i tonåren. När du blir äldre kommer behovet av att onanera sannolikt gå mer i perioder, där du onanerar mycket ibland, och kanske inte alls under vissa perioder. Men det finns ingen risk med att onanera mycket, så du behöver inte oroa dig för biverkningar eller att penisen skall växa mindre.
Det här med att du snabbt får utlösning hänger sannolikt också ihop med din ålder. Det där brukar nämligen lugna ner sig lite med åren och man blir inte lika känslig när man onanerar eller har samlag. Men det kan ta många år innan du märker någon skillnad.

Någon salva för att göra förhuden mindre trång känner jag inte till, utan det där brukar också rätta till sig när man har växt klart. Men det finns inget som hindrar när det gäller att kunna ha sex.

Visningar : 1782