user-image
Okänd
Kille

Hej!! Jag är en kille på 15 år och jag har varit tillsammans med min flickvän i 7 månader.Just nu har hon massa problem och säger att hon vill göra uppehåll med förhållandet,jag frågar henne ÄLSKAR DU MIG FORTFARANNDE DÅ? JA säger hon då men jag orkar inte ha pojkvän just nu i detta ögonblicket så säger hon…..Menar ho att hon inte vill ha mig eller?? Jag är så rädd för att förlora henne för alltid,,,Vad ska jag göra snälla?jag är ledsen hela tiden,,kan ni hjälpa mig?


SVAR

Jag förstår att du känner dig rädd och osäker, men ibland kan det vara så att livet blir lite för trassligt så man känner att man inte klarar av att satsa på ett förhållande som man skulle vilja kunna göra. Och då kan man precis som din flickvän behöva ta en paus.
Så, jag tycker inte du behöver tvivla på henne om hon svarar att hon fortfarande älskar dig, och att det inte handlar om att hon inte vill ha dig. Istället kan du försöka fråga henne om det är något av hennes problem som du kan hjälpa henne med. Det kan bli så att hon inte vill ha någon hjälp utan vill vara för sig själv och reda ut dom problem hon har, och då gör du bäst i att respektera det. Ibland är kärleken svår, speciellt när sådant här händer. Men om du älskar henne så tala om för henne att du finns där om hon vill ha kontakt med dig, men lämna henne sedan ifred. Tyvärr är det, det enda man kan göra, för man kan inte tvinga sig på någon som inte klarar av ett förhållande just nu. Och visst finns chansen att du kan förlora henne, men hon är säkert mer benägen att vilja ta upp förhållandet igen om hon känner att du respekterar och stöttar henne, trots att det känns jobbigt för dig, så för närvarande är det det bästa du kan göra.

Visningar : 367