RESPEKT

Respekt är namnet på vårt nystartade webb-tv-program, och under fliken webb-tv kommer det att dyka upp ett sprillans nytt avsnitt varje torsdag. Alla program kretsar kring olika teman där vi exempelvis kommer att intervjua artister, diskutera relationer och dejting, ha filmmaraton, prata mode och mycket mer. Och det är faktiskt ni användare som kommer få att bestämma och påverka vad som kommer att synas i rutan. Det finns en speciell forumtråd där man kan ge förslag och komma med syn...

Respekt är namnet på vårt nystartade webb-tv-program, och under fliken webb-tv kommer det att dyka upp ett sprillans nytt avsnitt varje torsdag.



Alla program kretsar kring olika teman där vi exempelvis kommer att intervjua artister, diskutera relationer och dejting, ha filmmaraton, prata mode och mycket mer. Och det är faktiskt ni användare som kommer få att bestämma och påverka vad som kommer att synas i rutan. Det finns en speciell forumtråd där man kan ge förslag och komma med synpunkter, så har du länge haft en dröm om något ämne du skulle vilja se i tv är det god tid att spotta ur dig det nu.

SussiP
SussiP
Programledare för Respekt är den energiska 21-åringen Susanna (SussiP) som härstammar från Sveriges mest utskällda dialektområde Skåne. Idag är hon dock boende i Göteborg där hon jobbar som gruppträningsinstruktör och makeupartist - och numera även som huvudattraktion i världens bästa webb-tv-program.

I premiäravsnittet av Respekt presenterades vår eminenta programledare som börjar sin odyssé med en picknick i Vasaparken. Där haffar hon några stackars individer som råkar passera och frågar vad de tycker om ungdomars alkoholvanor. Hon träffar även nattvandrare och får höra deras syn på saken.

I det andra programmet får man tips om vad man kan göra på sommarlovet, och för att visa en utav de möjliga aktiviteterna ger sig Susanna ut på en dödsföraktande resa där hon lär sig att åka longboard. Vi får även följa med vår utsände nöjesparksexpert Maria Lodenborg som försöker pressa in så mycket kul som möjligt på Gröna Lund för fyrahundra kronor. Programmet avslutas med lite hederlig frisbeegolf ackompanjerad av Dj Kid Sid.

Det tredje programmet går i en lite allvarligare ton då det diskuteras ätstörningar. Susanna drar ut en soffa i skogen och intervjuar Anna Jonsson Falkenlöv som tidigare har haft anorexi. Dessutom träffar den för dagen något sadistiska programledaren folk på stan och klämmer in så många gifflar så möjligt i deras munnar; medan hon intervjuar dem om deras matvanor. Programmet avslutas hemma hos Susanna där hon och hennes två bröder genomför ett ytterst vetenskapligt glasstest.

Det fjärde avsnittet kommer upp på ungdomar.se idag kl 17.00 som vanligt och då ska det diskuteras film. I massor.

Mycket nöje!