Horoskop

Vattumannen 21/1 – 18/2 Någon gång under året kommer du att vilja ”ta det lite lugnt för att jag ska köra imorgon bitti” och därför beställa en vatten på krogen. Dina kompisar kommer att ge dig ett öknamn och skratta lite åt dig, men det mesta kommer att vara glömt dagen efter. Fiskarna 19/2 – 19/3 Din storhetstid är under sommaren då du kommer att glida runt med polarna i en mindre svensk insjö. På hösten fryser du ihjäl eller hamnar på matbordet hos en familj med Ope...

Vattumannen 21/1 – 18/2

Någon gång under året kommer du att vilja ”ta det lite lugnt för att jag ska köra imorgon bitti” och därför beställa en vatten på krogen. Dina kompisar kommer att ge dig ett öknamn och skratta lite åt dig, men det mesta kommer att vara glömt dagen efter.

Fiskarna 19/2 – 19/3

Din storhetstid är under sommaren då du kommer att glida runt med polarna i en mindre svensk insjö. På hösten fryser du ihjäl eller hamnar på matbordet hos en familj med Opel Corsa.



Väduren 20/3-19/4

Du kommer att sitta instängd i en bur hela året och äta morötter. Familjens lillasysters kompisar kommer ibland att ta ut dig och klappa dina stora hängiga öron. Din avföring kommer att vara i form av små kulor.

Oxen 20/4-20/5

Med största sannolikhet kommer du att bli kastrerad och sedermera slaktad på Scans fabriksanläggning i Linköping. Antingen blir du kattmat eller så hamnar du i en pytt som med fördel kan serveras med spenat, nybakat bröd och salladsbuffé. Mums.

Tvillingarna 21/5-20/6

En person du känner ytligt kommer någon gång under året att förväxla dig med din bror eller syster. Pinsamhet kommer att uppstå.

Kräftan 21/6-21/7

Året kommer att se ut ungefär som vanligt, fram till i augusti då en hastig flytt ner i kokande vatten kommer att ske. Din kroppsfärg blir lite rödare än vanligt och det finns en risk att du får huvudet avslitet och kroppen uppäten av en pappa med lustig hatt.

Lejonet 22/7-22/8

Är du en man kommer du att ligga och gäspa i skuggan under ett träd större delen av året och vänta på mat. Är du däremot kvinna kommer du att ta med dina väninnor ut på jakt efter en gnu eller en liten afrikan som spatserar på savannen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kommer inte att få ligga en enda gång under året.

Vågen 23/9-22/10

Upprepade gånger under 2008, speciellt under försommaren, kommer du att bli trampad på av oroliga människor som tycker att de har besökt McDonald’s lite för ofta den senaste tiden.

Skorpionen 21/10-21/11

Allt som allt verkar du ha ett ganska soft år framför dig, du kommer bara springa omkring där i öknen och skrämmas med din stora svans och kanske knapra på en trött gammal insekt. Sedan kommer en man med sövande röst från Discovery och gör ett program om dig.

Skytten 22/11-21/12

Under ett statsbesök kommer du att fixa ett högt beläget rum med fönster ut mot paradgatan. Men du kommer att missa presidenten det här året också.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Större delen av året kommer du att tillbringa hoppandes på stenar i ett svårtillgängligt bergområde i Mellaneuropa. Du kommer att se väldigt dum ut under tiden.