Roliga filmmisstag

1. I den sexiga actionkomedin "Charlie’s Angels" från 2000 begår skådespelaren Drew Barrymore ett stort misstag som inte redigerats bort i efterhand. När änglarna håller på att bekämpa karaktären "Creepy Thin Man", precis innan Drew ska lyfta upp Lucy Liu i luften, ropar hon ut "Lucy!" för att påkalla Lucy Lius uppmärksamhet. Problemet är bara att Lucy Lius karaktär heter "Alex". 2. I storfilmen "Pirates of the Caribbean – Th...

1. I den sexiga actionkomedin "Charlie's Angels" från 2000 begår skådespelaren Drew Barrymore ett stort misstag som inte redigerats bort i efterhand. När änglarna håller på att bekämpa karaktären "Creepy Thin Man", precis innan Drew ska lyfta upp Lucy Liu i luften, ropar hon ut "Lucy!" för att påkalla Lucy Lius uppmärksamhet. Problemet är bara att Lucy Lius karaktär heter "Alex".



2. I storfilmen "Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl" försvinner illusionen av en svunnen tid ganska plötsligt då en medlem ur filteamet syns i bild. När allas vår underbara Johnny Depp utbrister "On deck, you scarbrous dogs!" kan man skönja en man i horisonten. Han står avslappnat, iklädd en vit T-shirt och en stilig cowboyhatt, och blickar ut mot det vackra, blåa havet.

3. I filmen "Mr and Mrs Smith" som är mer känd för kärleken som spirade under inspelningen än för filmens eventuella kvalitet, begås ett klassisk Hollywood-misstag. Filmen ska utspela sig i New York City men under en biljakt, innehållande Brangelina och tre BMWs kan man tydligt se en skylt som prompt talar om att man faktiskt är i Los Angeles och inte New York.

4. I den sliskiga actionrullen "Armageddon" krashar de astronautlekande borrsnubbarna på en asteroid och karaktären A.J (spelad av Ben Affleck) bestämmer sig för att lämna vraket efter rymdfärjan för att ta sig en liten promenad. Runt omkring honom ligger vrakdelar, men inte nog med det! Dessa vrakdelar brinner helt mirakulöst eftersom syre krävs för att något ska kunna brinna och det finns ingen tillstymmelse till syre på asteroiden.



5. I den första Harry Potter-filmen "Harry Potter and the Philosopher's Stone" är Harry, Ron och Hermione på väg ner till Hagrids stuga. När Harry öppnar munnen för att fråga sig själv "Why didn't I see it before?" är det inte hans röst som hörs, det är istället Hermiones röst som kommer ur hans mun.