Sex, Love And a Rubber Cucumber

Dagen före dagen före erotikdagen övertalade jag min gamla kompis Simon, även kallad Gujjdo, att följa med mig på mässan. Det var inte svårt kan jag lova. Att bjuda en kille till en mässa där han får stirra på i princip nakna tjejer utan att behöva skämmas är en lätt match. Dagen till ära for vi alltså ut till Alvik, en stadsdel i Stockholm, och det gamla tryckeriet där. Vi upptäckte dock snabbt att det inte var någon enkel match att hitta till tryckeriet. Vi hade ingen som helst vägbeskrivning med oss, och hade alltså ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Efter en pinsam frågestund med en 13-årig kille insåg vi att det var ungefär 100 meter bort och att vi kunde se den stora lysande skylten därifrån vi stod.

Väl framme vid insläppet började det bli riktigt nervöst, hur skulle det vara? Vilket folk skulle vara där? Många var tankarna som cirkulerade i mitt huvud. Men efter vi kommit in i entrén och kastat ut 300 kronor var på inträde och garderobsavgift så var all oro, förutom den om att jag skulle komma därifrån med en tom plånbok, som bortblåst. Vi kunde höra musiken inifrån och jag ville bara in och se vad allt tummel kring denna mässa handlade om.

Att gå igenom den lilla tunnel som ledde in till mässområdet var överväldigande. Det stod strippor överallt och delade ut visitkort till diverse butiker och vi kunde i andra änden av lokalen se en strippa på scenen. De var lite av en kulturkrock skulle man kunna säga. Så van vid att det är tabulagt med sex och att komma till ett ställe som är så pass öppet var väldigt skönt.

Vi banade oss väg fram till scenen, kollade in publiken och fann till vår förvåning inte en enda medelålders kåt gubbe med kostym och uppknäppt skjorta. Istället var det tjejgängen som tog sig en utekväll. Vi hade killarna som var där enbart för stripporna, som stod och hejade vid scenen. Vi hade medelålders par, och även den yngre versionen, alla hand i hand för att visa sin tvåsamhet. Helt enkelt en total blandning av folk i alla åldrar. Inte bara människor med porrtidningar och porrfilm á la Spike Steel gömda under madrassen alltså.

Denna mässa kan liknas vilken mässa som helst, det är egentligen inget större som utmärker just en erotikmässa. Det skulle vara stripporna på scenen förstås, men dem kan man lätt likna med mannen från Dalarna som visar hur man vässar knivar med den nya ultrabra produkten på en mässa för köksverktyg. På något vis känns det lite så också, det är väldig skillnad mot de strippklubbarna som jag såg i Paris till exempel, allt är så professionellt. Vilket gjorde att det ibland kändes som man tittade på Lars-Åkes demonstration av den nya Tupperware artikeln istället för en exotisk strippa.

Det fanns utställare som hade allting ifrån sexiga underkläder, kondomer, glidmedel, dildos, porrfilmer till uppblåsbara får vid namn Dolly. Helt enkelt allt man tänker sig ska finnas på en erotikmässa, plus massa mer.

När det gäller strippshowerna som inträffade varje timme så fanns det lite för alla olika typer. Vi hade både kvinnliga och manliga strippor på scen. Under tiden vi var där fick vi även se en lesbisk show, vilket var den jag uppskattade mest för att vara ärlig. De lekte med olika stereotyper såsom den storbystade blondinen, den muskulösa mörkhyade killen, den sexiga latinotjejen och många fler.

En av de manliga stripporna gav oss en show som verkligen fick det att hetta till och då menar jag till den grad att svettpärlor bildades i pannan. Det berodde dock inte bara på killens kropp utan även värmen som elden avgav sig då han gav oss en eldshow vi, i alla fall jag, sent kommer glömma.

Copyright: Svensk Strippförmedling
Copyright: Svensk Strippförmedling


Det som var helt extremt angående en av showerna och en annan sak man sent kommer glömma bort var när Natalie (deltagare i norska Big Brother) tog upp en inte ont anande kille på scenen, strippade av honom alla sina kläder. Fick honom att klä sig i en tyllkjol och göra några söta ballerina piruetter, hon hällde sen stearin på honom. Det är sånt som man kommer ha med sig för evigt och som jag är väldigt glad över att jag fick se. Den händelsen förklarar egentligen hela mässan ganska bra. Spännande, förbjudet och lite förödmjukande. Men killarnas kompisar, och han själv, var lyriska. Sånt händer bara en gång i livet och någonstans innerst inne så tycker man det är trist att man aldrig själv är med om något sånt.

Om vi skall gå över till publiken istället, det var lite vildare på tjejfronten än man skulle kunna tro. Killarna stod mest och dreglade, haklapp rekommenderas förövrigt. Medan tjejerna blev som galna så fort en manlig strippa klev in på scenen, de flesta killarna i publiken vände sig om och gick medan tjejerna snabbt som attan tog sig fram till scenen. Det med hjälp av vassa naglar, armbågar och skrik som kan göra vilken hörande människa som helst döv.

Copyright: Svensk Strippförmedling
Copyright: Svensk Strippförmedling


Vi hade också livs levande porrstjärnor, som satt vid ett bord i en av de små butikerna, som signerade sina filmer. Man kunde även, om man ville, bli fotograferad tillsammans med dem för en hundralapp. Det kan vi kalla en riktig kväll, fotas med porrstjärnor. Om man inte tycker det är nog och vill ha lite mer spänning kan man alltid spela strippoker med stripporna från scenen. 150 kronor för att spela så kör besökarna med marker och stripporna med kläder som insats.

För mig var det en jätterolig kväll, jag hade roligt med min kompis, träffade några nya, drack massa alkohol och var både nervös och uppspelt på samma gång. För er som undrar så ja, jag kom därifrån med både lite smått och gott. Tyvärr inte en tatuering som planerat men istället en rabbit dildo, som en kompis självklart använda som verktyg för att skämma ut på mig på Hötorget dagen efter, och det ser i alla fall jag som ett bra substitut. Kom även hem med en av tidernas sämsta porrfilmer, enligt min standard, så om någon känner sig intresserad av ett original av ”Historier från folkhemmet 3” av Mike Beck så är ni välkomna att skriva en rad. Den kom i en goodiebag som Simon fiskade upp ur en fiskedamm med ett fiskespö i form av en penis. En självklar ägodel för den självutnämnde porrfantasten.

Copyright: Svensk Strippförmedling
Copyright: Svensk Strippförmedling


För er som inte tycker att det känns värt att åka till en erotikmässa för just erotikens skull så kan man alltid göra en rolig utekväll av det hela. Det finns nämligen inte bara sexleksaker att köpa, ett besök vid baren (med fullständiga alkoholrättigheter) där du kan ta dig en kall öl och äta en god nattmacka tillsammans med vänner är nästan obligatoriskt. Du kan även besöka spådamen som spår i tarotkort och händer. På tal om händer så kan alla ni nagelfanatiker där ute få era naglar förlängda, eller ompysslade, på mässan. Utöver detta så har de även en piercing och tatueringsstudio, om man inte riktigt känner sig redo för att ta det steget kan man alltid skaffa sig en hennatatuering. De har även en massör och en gravör på plats, allt för att du skall kunna slappna av lite, eller helt enkelt få ett kul minne från mässan.

Så mässan sammanfattat i några få ord: underbar, jätterolig och med mycket att göra. Om ni har möjligheten, och åldern inne, så åk dit. Om inte så finns det tonvis med internetbutiker ni kan handla i diskret, om det är leksakerna ni vill åt.

Sex säljer, och erotikmässan innehåller det bästa av det bästa inom ämnet.

(Alla bilder tillhör Svensk Strippförmedling och får inte kopieras utan deras tillstånd )