Tim Burton släpper ny film 090909

Filmen som har en allvarlig historia och söta små mekaniska trasdockor som skall rädda en jord där nästan allt annat dött ut skulle egentligen släppts i slutet av 2008 men de valde att skjuta upp premiären för att få lite mer tjabow – ungefär som The Beast som handlade om antikrist släpptes 060606 . Jag har stora förväntningar på denna film efter att ha sett trailern. Och med ett geni som Burton kan det knappast gå fel. Kolla in trailern du med och häpna över den underbar...

Filmen som har en allvarlig historia och söta små mekaniska trasdockor som skall rädda en jord där nästan allt annat dött ut skulle egentligen släppts i slutet av 2008 men de valde att skjuta upp premiären för att få lite mer tjabow - ungefär som The Beast som handlade om antikrist släpptes 060606 .


Jag har stora förväntningar på denna film efter att ha sett trailern. Och med ett geni som Burton kan det knappast gå fel. Kolla in trailern du med och häpna över den underbara animeringen och de fina karaktärerna.

Filmen är baserad på Ackers kortfilm med samma namn, en film om en surrealistisk värld i ett parallellt universum där hela mänskligheten är hotad. En film som blev nominerad till en Oscar och drog hem ett antal andra priser.

Rösterna görs bland annat av Elijah Wood, Crispin Glover och Jennifer Connelly.