Trailer: The Hunt For Gollum

Ett stort gäng hängivna Sagan om Ringen-fans har slutit samman och producerat en 40 minuter lång film inspirerad av Tolkiens berättelse. Av fans för fans. I The Hunt for Gollum får vi följa arvtagaren till Isildur som är på jakt efter Gollum för att ta reda på vad som hänt med ringen. Filmen är gjord utan något vinstsyfte och släpps online den 3 maj. Ta en titt på trailern här nedan och imponeras över hur väl de verkar ha lyckats med att bibehålla känslan från Peter Jackson...

Ett stort gäng hängivna Sagan om Ringen-fans har slutit samman och producerat en 40 minuter lång film inspirerad av Tolkiens berättelse. Av fans för fans. I The Hunt for Gollum får vi följa arvtagaren till Isildur som är på jakt efter Gollum för att ta reda på vad som hänt med ringen. Filmen är gjord utan något vinstsyfte och släpps online den 3 maj.

Ta en titt på trailern här nedan och imponeras över hur väl de verkar ha lyckats med att bibehålla känslan från Peter Jacksons filmer. Ännu mer imponerad blir man om man har i åtanke att budgeten endast låg på 3000 amerikanska dollar.




Läs mer om projektet på http://www.thehuntforgollum.com