Tittarsuccé för Wipeout

Igår hade Kanal 5:s nya söndagsunderhållning Wipeout premiär. Programmet har marknadsförts galet mycket på stan, i alla fall i den staden jag bor i, och det gav visst resultat. Hela 930 000 människor kikade nämligen på Wipeout och det är den högsta tittarsiffran någonsin för kanalen. I alla fall när det gäller egenproducerade program. – Det är lite overkligt faktiskt. Bara en sinnessvag person skulle ha kunnat ha gissat på en så hög siffra. Det är ett rejält rekord. Fantas...

Igår hade Kanal 5:s nya söndagsunderhållning Wipeout premiär. Programmet har marknadsförts galet mycket på stan, i alla fall i den staden jag bor i, och det gav visst resultat. Hela 930 000 människor kikade nämligen på Wipeout och det är den högsta tittarsiffran någonsin för kanalen. I alla fall när det gäller egenproducerade program.

– Det är lite overkligt faktiskt. Bara en sinnessvag person skulle ha kunnat ha gissat på en så hög siffra. Det är ett rejält rekord. Fantastiskt kul och sanslöst bra, säger programchefen Lars Beckung till Dagens Media.

Själv såg jag inte programmet. Var det bra?