Dagens U-Tube: Långt upp i Timo

Dessutom är jag alltid orolig för att kartläsaren, just när bilen passerar, ska få någon sorts brist i sin spatiala förmåga och råka säga "medium left" istället för "easy right", varpå den röda eller blåa eller gula bilen flyger in i skogen och träffar mig i 230 km/h så att räddningstjänsten får spola bort mig från ett träd med högtryckstvätt. Då är det skönare att titta på lite klipp på internet där det kan hända såna här härliga saker. Finn...

Dessutom är jag alltid orolig för att kartläsaren, just när bilen passerar, ska få någon sorts brist i sin spatiala förmåga och råka säga "medium left" istället för "easy right", varpå den röda eller blåa eller gula bilen flyger in i skogen och träffar mig i 230 km/h så att räddningstjänsten får spola bort mig från ett träd med högtryckstvätt.

Då är det skönare att titta på lite klipp på internet där det kan hända såna här härliga saker. Finnen Marcus Grönholm och hans kartläsare Timo har åkt i lugnan ro längs en grusväg, när det plötsligt sker något "up in the ass of Timo".

Och Marcus gest i slutet när han ska förklara hur stenen kom in, den måste man bara älska.