Jesus uppenbarade sig i potatisen

När kocken på Söderslätts golfrestaurang i Skåne stod och stekte potatis uppenbarade sig självaste Jesus Kristus himself i en potatisarna! Eller ja, kocken tyckte i alla fall att stekytan formar ett porträtt av Jesus. Och visst går det, med lite hjälp av en gnutta fantasi, att se likheter med vår frälsare i den stekta panntofflan. Nu ska Jesuspotatisen bjudas ut till försäljning. – Kocken kollade lite på nätet och hittade en ostmacka i USA där Jungfru Marias ansikte hade fr...

När kocken på Söderslätts golfrestaurang i Skåne stod och stekte potatis uppenbarade sig självaste Jesus Kristus himself i en potatisarna! Eller ja, kocken tyckte i alla fall att stekytan formar ett porträtt av Jesus. Och visst går det, med lite hjälp av en gnutta fantasi, att se likheter med vår frälsare i den stekta panntofflan.

Nu ska Jesuspotatisen bjudas ut till försäljning.

- Kocken kollade lite på nätet och hittade en ostmacka i USA där Jungfru Marias ansikte hade framträtt. Den såldes visst för 160 000 kronor, säger Sylvia Szepanski, krögare på Söderslätts golfrestaurang.

​​Klicka här för att komma tilll Sydsvenskans artikel och bedöm själv hur mycket Jesus som finns i potatisen. (Av någon outgrundlig anledning är bilden på nätet vänd upp och ner. Så vrid antingen på skärmen eller huvudet, eller spara ner och vänd i valfritt bildbehandlingsprogram om du vill se den korrekt.)

Källa: Sydsvenskan