Slut med böcker till Kaliforniens skolungdomar

Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger säger "Hasta la vista baby" till delstatens skolböcker. Budgeten i Kalifornien är nämligen bedrövlig – Arnold kämpar med ett underskott på nästan 200 miljarder kronor – och för att fixa till siffrorna har han därför valt att plocka bort skolböckerna. – Dagens barn hämtar information från internet och laddar ner på sina iPods och sina mobiler, säger Arnie till Daily Mail och fortsätter med att fråga varför ele...

Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger säger "Hasta la vista baby" till delstatens skolböcker. Budgeten i Kalifornien är nämligen bedrövlig - Arnold kämpar med ett underskott på nästan 200 miljarder kronor - och för att fixa till siffrorna har han därför valt att plocka bort skolböckerna.

– Dagens barn hämtar information från internet och laddar ner på sina iPods och sina mobiler, säger Arnie till Daily Mail och fortsätter med att fråga varför elever i statliga skolor i Kalifornien då fortfarande ska tvingas att bära runt föråldrade, tunga och dyra böcker.

Enligt den förre Terminatorn är böcker ute och på en presskonferens skämtade han till det genom att säga att tunga böcker nu endast kan användas vid tyngdlyftning.

Böcker byggde denna kropp?
Böcker byggde denna kropp?