Vi öppnar webshopen!

Det är svårt att hitta en t-shirt med ett snyggt tryck. Du vet hur det är, man går hela rundan och betar av Carlings, H&M, MQ och allt vad de heter, och det enda man hittar är en ironisk tröja med texten ”Öl byggde denna kropp”.

”Jag önskar att jag kunde göra min egen t-shirt, då skulle den bli världens snyggaste”, tänker man. Och ja, nu kan du på ett enkelt vis göra det. Tillsammans med Spreadshirt lanserar vi idag en butik där du kan designa dina egna tröjor – precis som du vill - utan att vi ska komma och säga om det är fult eller snyggt. Det finns inte bara t-shirts utan även farfarströjor, träningsjackor, kalsonger, hotpants, huvtröjor, ryggsäckar, muggar och paraplyer.

Klicka här och gå till butiken där det finns ett enkelt designverktyg. Sedan är det bara att välja vilket plagg trycket ska hamna på, vilken färg det ska ha, och vips så hamnar den i brevlådan om några dagar.

För er utan fantasi har vi dock laddat upp ett par tryck att använda. Ett förslag är att exempelvis köra ungdomar.se-logon, trycka ert alias på och sedan använda den på UM-träffar.

Bonus:
Om det är så att du är en fena på det här med design och tror att ditt tryck kommer att köpas och älskas av miljontals ungdomar så kan du skicka den till oss så kanske vi – om vi tycker att den passar - kan ladda upp den som ett av de förbestämda trycken.

Din design kan du i sådana fall mejla till erik.nahlen@ungdomar.se

Välkomna in!

Har ni frågor eller vill diskutera kan ni ta det i denna tråd.