Hultsfredsfestivalen inställd!

Det är ännu oklart om de som köpt biljetter till årets Hultsfredsfestival kommer att få pengarna tillbaka. Något som dock är säkert är att campingen och festivalområdet inte kommer öppnas för allmänheten och att inga band kommer att uppträda. På hemsidan beskrivs genomförande av festivalen som en omöjlighet, då biljettförsäljningen inte tagit fart som den borde gjort. "Vi ser tillbaka på legendariska konserter samt den glädje och den kollektiva kärlek till musiken, so...

Det är ännu oklart om de som köpt biljetter till årets Hultsfredsfestival kommer att få pengarna tillbaka. Något som dock är säkert är att campingen och festivalområdet inte kommer öppnas för allmänheten och att inga band kommer att uppträda.

På hemsidan beskrivs genomförande av festivalen som en omöjlighet, då biljettförsäljningen inte tagit fart som den borde gjort.

"Vi ser tillbaka på legendariska konserter samt den glädje och den kollektiva kärlek till musiken, som under årens lopp har drivit så väl oss arrangörer som våra besökare", hälsade arrangörerna i ett pressmeddelande tidigare idag.

Den som vill läsa mer kan kika in på http://www.hultsfredsfestivalen.se