Språkresetema på Ungdomar.se!

VAD GÖR EN AU PAIR? – FRÅGA EXPERTEN!Att vara au pair är ett utmärkt sätt att få internationell arbetslivserfarenhet, utvecklas som person och träffa vänner för livet. 2002 var Ida Hargsjö i San Francisco och arbetade hos en familj med två små tjejer. Nu är hon gästexpert på Ungdomar.se och svarar på era frågor om hur det är att vara au pair! INTERVJU: SPRÅKRESAN LÄRDE ULRIKA ENGELSKA OCH EGET ANSVARFemton år gammal for Ulrika Borgelin Stoltz iväg på en språkresa so...

VAD GÖR EN AU PAIR? - FRÅGA EXPERTEN!
Att vara au pair är ett utmärkt sätt att få internationell arbetslivserfarenhet, utvecklas som person och träffa vänner för livet. 2002 var Ida Hargsjö i San Francisco och arbetade hos en familj med två små tjejer. Nu är hon gästexpert på Ungdomar.se och svarar på era frågor om hur det är att vara au pair!


INTERVJU: SPRÅKRESAN LÄRDE ULRIKA ENGELSKA OCH EGET ANSVAR
Femton år gammal for Ulrika Borgelin Stoltz iväg på en språkresa som tog henne till Torquay, England. Resan skulle inte bara ge henne nya språkkunskaper utan också nya perspektiv på sin egen tillvaro. Cirka 30 år senare blickar hon tillbaka och tänker vad resan gjort för hennes personliga utveckling åren därefter.


FORUM: HAR DU JOBBAT SOM AU PAIR?
Att vara au pair är en spännande upplevelse. Men vilket land är egentligen bäst att åka till? Och hur lär man känna folk? I vårt forum kan ni dela med er av era bästa au pair-tips!

FORUM: HAR DU PLUGGAT UTOMLANDS?
Att plugga utomlands är även det en spännande upplevelse. Men hur funkar studiesystemen? Och hur ansöker man om visum? I vårt forum kan ni dela med er av era erfarenheter av att plugga utomlands!


KRÖNIKA: BLAND HILLBILLIES OCH HAMBURGARE
Att plugga utomlands blir allt vanligare bland svenska ungdomar. Ungdomar.se:s egen redaktionschef, André, gav sig själv iväg på utbytesstudier i USA förra hösten. Trots mycket tvivel och oro, gnagande nervositet och ett obehagligt möte med en aggressiv hillbilly har han inte ångrat sig en sekund!

INTERVJU: MAGSJUKA BARN OCH ÖVERFYLLDA SHOPPINGKASSAR
Amanda Andersson är snart 19 år gammal och nybliven Londonbo. Hon vet allt om hur det känns när söta barnen inte längre är så söta, vad det innebär att våga chansa och prova ett annat liv på en helt annan plats, och hur engelsmän uppfostrar sina barn. Vi frågade ut henne om sitt liv som aui pair.