TÄVLING: Fota din mjölkmustasch – vinn en digitalkamera!

Mjölk är inte bara nyttigt och gott – det är också ett utmärkt hjälpmedel för alla som inte har anlag för att odla en riktigt mustasch. Det har nu blivit dags att kora landets allra stiligaste mjölkmustasch och oavsett om det är filmjölk, keso, eller vanlig mellanmjölk som du har på överläppen är du hjärtligt välkommen att delta! Här ser ni Erik i en klassisk filmjölksmustasch! Du deltar i tävlingen genom att skicka in en bild på din mjölkmustasch till TAVLING@UNGDOM...

Mjölk är inte bara nyttigt och gott - det är också ett utmärkt hjälpmedel för alla som inte har anlag för att odla en riktigt mustasch. Det har nu blivit dags att kora landets allra stiligaste mjölkmustasch och oavsett om det är filmjölk, keso, eller vanlig mellanmjölk som du har på överläppen är du hjärtligt välkommen att delta!

Här ser ni Erik i en klassisk filmjölksmustasch!
Här ser ni Erik i en klassisk filmjölksmustasch!

Du deltar i tävlingen genom att skicka in en bild på din mjölkmustasch till TAVLING@UNGDOMAR.SE senast måndagen den 6 februari. Bland de inkomna bidragen väljer vi sedan ut ett antal favoriter som ni får rösta mellan. Glöm inte att nämna vilken mejeriprodukt din mustasch består av.

Personen med den mest omtyckta mjölkmustaschen vinner digitalkameran Olympus SP-810 UZ – utrustad med en sensor med 14 megapixel, tretumsskärm och 36x optisk zoom!


Lycka till!