user-image
Okänd
Tjej

Hej! Jag är kär i en killkompis till mig. Vi träffas inte så ofta för vi känner bara varandra genom att vi har samma intresse. Men i vintras så frågade han mig om jag ville följa med han och hans kompisar på en weekend semester. Jag följde med och hade jätte trevligt. Innan semestern hade vi flörtat lite och jag trode det va därför han frågade om jag ville med. Men när vi var där så värkade han mer intreserad av en annan tjej. Senare blev dom tillsammans, men nu så har han börjat flörta med mig igen. Vad ska jag tro? Att han har gjort slut med sig flickvän och vill ha mig, eller att han bara leker?


SVAR

Jag förstår om hans beteende verkar lite underligt. Men tyvärr kan jag inte svara dig på vad han har för avsikter, eller vad han menar med sitt flörtande.
Visst finns det personer som gillar att flörta utan att mena något med det, men det kan ju också vara så som du säger att han nu är intresserad igen.

Enda sättet för dig att få någon ordning på det här är att prata med honom. Enligt min erfarenhet så brukar det funka ganska bra om man ser till att få honom på tu man hand, och att man sedan helt enkelt berättar hur man uppfattar hans beteende, för att avsluta med en fråga om vilka hans avsikter egentligen är. Det borde inte komma som någon överraskning för honom att du frågar, för personer brukar ju inte vara omedvetna om att dom flörtar med någon.
Visst kan det kännas lite jobbigt att snacka om en sådan här sak, för det finns ju en risk att han inte menar så mycket med det och då kommer du självklart bli besviken. Men enligt min erfarenhet är det bättre att veta hur läget är, även om man får ett negativt svar. För att gå runt och undra, hoppas, och sedan bli besviken är värre för dom flesta.

Så fundera över ifall du inte kan tänka dig att snacka med honom så du slipper gå och grubbla på det här. Förhoppningsvis visar det sig att han är intresserad på allvar den här gången, men i annat fall så slipper du i alla fall gå runt och fundera, och inte veta om han menar allvar eller om han leker med dig, vilket är nog så jobbigt.

Visningar : 531