user-image
Okänd
Tjej

hej! jag är en 13 årig tjej och ja har ett problem! ibland så onanerar ja……men ja har aldrig vågat berätta det för mina kompisar eller mina föräldrar. jag är rädd att mina kompisar till ex. ska tycka att jag är konstig eller äcklig. en gång när jag hade onanerat en natt så blev ja så trött efter åt att ja somnade och när ja vaknade stog mamma över mej (hon brukar väcka mej). hon undrade såklart varför ja hade tagit av mej pjamasen. jag blev generad och sa att ja tyckte de var varmt så de var därför. Jag vågar inte berätta för mina föräldrar att ja onanerar. Ska jag göra de eller kan ja låta bli? Skulle min mamma och pappa bli arga på mej för de? blir väldigt glad för svar! //undrande!


SVAR

Vanligtvis tycker jag det är bra om man kan ha en så öppen relation med sina föräldrar att man kan prata om allt, men sedan finns det situationer när det också är bra om vissa saker faktiskt kan få vara privata. Dom flesta föräldrar vet att tonåringar onanerar då det är helt normalt att göra det, varför det inte finns någon anledning att bli arg för en sådan sak. Men att onanera är något privat som man gör i sitt eget sällskap, varför dom flesta föräldrar inte förväntar sig att barnen ska berätta om det. Och har man inget som man absolut vill prata med sina föräldrar om när det gäller onani, så finns det därför ingen anledning att berätta om att man onanerar. Utan det kan få vara just privat, för inte ens föräldrarna behöver veta alla privata detaljer om sina barn, och onani är en sådan här sak som föräldrarna inte behöver bli upplysta om. Så mitt råd är att du fortsätter med din onani när du har lust, och att du struntar i att berätta det för dina föräldrar om du själv inte gärna vill.

Sist vill jag säga att dom flesta tonåringar onanerar ibland och många gör det väldigt ofta, varför dina kompisar sannolikt också gör det, eller kommer att göra det. Det finns inget äckligt eller konstigt med det, utan det är alltså helt normalt.


Visningar : 2210