user-image
Okänd
Kille

Hej jag undrar om man har kommit i puberteten om det har börjat växa hår åvanför snoppen? innan när jag onanerade hände det ingenting.Men nu på senare tiden har det börjat komma nån slags vit/genomskinlig kladdig smörja ut ur snoppen? är det spermier eller är det något farligt?Jag tycker det är skammligt att onanera och skämms efter jag gjort det…jag gör det ca 1 gång i veckan. bör jag sluta med det?


SVAR

Att få hår runt könsorganen är en del av puberteten varför en person som börjat få det sägs ha kommit in i puberteten.
Det som kommer ut ur snoppen är sädesvätska som mycket riktigt innehåller spermier. Det är helt normalt, så det är inget du behöver oroa dig för.
Sist vill jag säga att du själv måste avgöra om du vill onanera eller inte. Det finns inget skamligt med att onanera utan är något helt naturligt och något som dom flesta gör eller har gjort. Så utifrån mitt sätt att se det finns det ingen anledning till att du skulle sluta onanera, då det inte finns något skamligt med det hela. Tvärtom så är onani ett bra sätt att lära känna sin kropp på, vilket kan underlätta längre fram när man har blivit så vuxen att man har sex med någon. Så, utifrån det kan man se onani som en bra träning. Men självklart måste du själv avgöra ifall du vill onanera eller inte, men det vore synd om du slutade bara för att du tror det är skamligt för det är det inte.

Visningar : 1126