user-image
Okänd
Kille

Jag är jättekär i en tjej och hon ger mig samtidigt signaler, som jag tolkar som att hon även har ett större intresse för mig. Men när jag bjuder ut henne, säger hon alltid att hon inte hinner, eller att hon ska iväg någonstans. Hur ska jag tolka detta? Jag har provat två gånger nu. Är hon intresserad eller inte? Vet verkligen inte om jag ska fortsätta satsa på henne, eller söka åt annat håll.


SVAR

Ibland kan man hamna i den situationen du beskriver och antingen så tolkar man signalerna fel, eller så är personen ifråga väldigt otydlig inför sig själv med vad han/hon vill, och då blir ju även han/hon otydlig utåt.

Det enda sättet att riktigt veta vilket är att fråga personen ifråga. Du skulle tex kunna gå fram till den här tjejen och säga något i stil med: "Jag undrar över en sak. Jag har provat att bjuda ut dig vid några tillfällen men du har tackat nej varje gång. Men ändå uppfattar jag det som att du verkar intresserad, så nu undrar jag hur det egentligen ligger till. Är det någon idé att jag frågar dig fler gånger?"

Om du provar att säga något liknande så får du förhoppningsvis ett svar som gör dig lite klokare kring vad hon egentligen vill. Du kanske inte får det svaret du hoppas på, men du slipper åtminstone att sväva i ovisshet.

Visningar : 343