user-image
Okänd
Annat

hej jag är en kille på 20 år. För en tid sedan hade jag och en tjej sex i ett tält på en festival. Vi var båda hyfsat fulla när vi gick in i tältet och det började med att vi hånglade och sedan började vi ha sex. Som sagt var vi ganska påverkade så det blev inget vidare bra sex och efter ett tag sa hon nånting om att vi kanske är för fulla för det här båda två. Efter vad jag minns svarade jag nånting i stil med att "nej, det går bra" och vi fortsatte. Nu, (väldigt lång tid eferåt) har jag börjat få skuldkänslor. Har börjat fundera på om jag har utnyttjat henne eller gjort något annat fel? Dagen efter vi gjort det träffades vi och pratade helt normalt, inte om sexet utan om annat, och tankar som de som kommit upp nu existerade inte.


SVAR

Ibland tvingas man inse att man gör misstag här i livet, men i dom flesta fall är inte misstagen av sådan grad att man inte kan gå vidare utan att någon större skada är skedd. Det är sannolikt så att ni båda helst vill lägga den här händelsen bakom er då sex på fyllan sällan är någon höjdare för någon. Så dra nytta av erfarenheten i den mån att du ser till att inte ha sex full någon mer gång, eller att du helt enkelt ser till att du aldrig blir så full att du tappar kontrollen. Men gå inte runt och plåga dig själv med skuldkänslor för det låter inte som att du skulle ha begått något övergrepp, utan mer som två fulla människor som försökte ha sex fast dom inte skulle haft det. Och det är ni ju båda ansvariga för, och sannolikt lika missnöjda med.
Så, låt det här bli ett misstag som du lägger bakom dig och gå vidare med erfarenheten att det här är inget värdigt sätt för någon att ha sex på så blir det något positivt med det hela.

Visningar : 610