user-image
Okänd
Kille

Hej, jag är en kille som 18 år och har ett problem, när jag har sex med en tjej så får jag visserligen utlösning, men jag känner inget, ingen orgasm, alltså har aldrig känt något när jag legat med nån. Vad ska jag göra?


SVAR

Sexuella problem av det här slaget kan vara lite svåra att ge något svar på utan att man kan prata, ställa frågor och få en vidare bild av det hela. Så, tyvärr har jag inget bra allmänt svar att ge på varför det blir så här för dig. Mitt råd istället är att du ringer till RFSU-klinikens rådgivningstelefon som du hittar på www.rfsu.se
Dit kan man ringa och prata om olika sexuella problem och få hjälp och råd kring hur man kan gå vidare med det hela för att komma tillrätta med problemen. Så, gå in på hemsidan så hittar du både nummer och tider då dom tar emot samtal. Dom kan också ge dig råd om vart du kan få hjälp på hemmaplan om ni inte reder ut det per telefon.

Vill du, så är du självklart också välkommen till närmaste Ungdomsmottagning där du kan få hjälp av kuratorn. Det kan också finnas mottagningar på din vårdcentral eller på ditt närmaste sjukhus dit man kan vända sig för att få hjälp med sexuella problem. Men som sagt, RFSU vet oftast mer om detta, varför mitt första råd är att du ringer dit.

Visningar : 275