user-image
Okänd
Tjej

hej jag undrar en sak jag har haft ganska mycket problem i skolan skolvägrat men jag kom till en liten klass som jag trivs jättebra i det är för dom som har Aspeger syndrom men iallafall min gamla skola dom förstog inte mina problem min gamla lärare ville ha ett möte men mina nya lärare och min nya rektor och lärararna dom är special utbildade för dom som har aspeger syndrom det var möte min gamla biträdande rektor började skälla ut mamma för att vi hade flyttat och sen kommit tillbaka (mina gamla biträdande rektor betalar skolplatsen)att vi hade stuckit efter allt dom gjort för dom betalar så mycket pengar men iallafall så skällde dom ut henne och skulle blanda in sociala dom skulle göra en gruppanmälan om jag inte gick i skolan men jag går ju dom förstod inte mina problem men min nya skola började försvara mamma men min gamla biträdande rektor började nästan hota mamma dom tyckte det var hennes fel när mamma kom hem började hon gråta hon hade desutom skällt ut min nya skola får min gamla skola göra så här? (min gamla skola är en vanlig skola jag gick i den tills jag fick reda på att jag hade aspeger syndrom)


SVAR

Nej, det är inte bra överhuvudtaget att börja bråka och skälla på varandra som du beskriver för det går sällan att lösa konflikter på det sättet. Men ibland blir människor arga och besvikna av olika anledningar och har då svårt att prata, utan börjar skälla istället.
Nu vet inte jag vad det var som gjorde personalen på din gamla skola så arga, och varför dom skällde på din mamma. Men oavsett vad det var, så är det ingen som har rätt att bära sig illa åt och skälla, utan man skall alltid försöka prata med varandra för att lösa problemen.

Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer då jag inte vet hur allt gått till och hur alla inblandade tänker, men jag hoppas att dom vuxna kan lösa problemen som uppenbarligen finns emellan dina olika skolor och din mamma, så du kan gå i skolan och få hjälp att utvecklas i lugn och ro.

Visningar : 400