user-image
Okänd
Annat

hallå, Innan jag började gymnasiumet så hitta jag en tjej på lunarstorm som jag tyckte var söt, vi skrev till varann (oftast var det jag som skrev) vi snackade om vad för linje vi skulle gå i osv. och sen visade detsig att hon och jag skulle gå i samma klass som mig, jag vart förstås glad. Efter ca 3 veckor sen vi träffades första gången så började jag få känslor för henne och försökte flörta med henne, men utan lyckat resultat det visade sig att hon hade redan en pojkvän som hon älskade… Då fatta jag vinkeln och backa undan men känslorna var kvar i några veckor till. och nu ca 1 halvår senare börjar dom komma igen. Tjejen brukar ge mig de där "långa blickarna" till mig och jag besvarar dom förstås. Tjejen som jag är intesserad brukar alltid fråga mig om det är nåt hon inte förstår, är det ett sätt att närma sig mig,lr? Som idag när jag kom in till ett klassrum där vi brukar ha lektioner (vi har flera lektionssalar på gymnasiet)så frågade hon om jag kunde hjälpa henne och det gjorde jag förstås=)Sen när jag skulle gå för att leta upp mina vänner frågade hon "(mitt namn), Vart ska du?" som hon ville att jag skulle stanna kvar, var det en vilja från hennes sida att jag skulle stanna kvar. eller? Det verkar som hon är intresserad av mig men samtidigt kär i sin pojkvän, va ska jag göra, hur ska hag tolka detta, har jag missuppfattat allt ihop? snälla svara så jag vet vad jag ska göra! Tack på förhand


SVAR

Det är självklart frustrerande att inte veta vad hon menar och om det är någon idé att hoppas på att det ska bli något mellan er.
Det är tyvärr omöjligt för mig att svara på i vilken mån hon är intresserad av dig som kärlekspartner eller om hennes intresse för dig mer är på det vänskapliga planet. Eftersom ni ändå pratat med varandra både på lunar och nu har så pass mycket kontakt i skolan så kanske du skulle kunna ta mod till dig och helt enkelt prata med henne om saken. Ska du göra det så se till att du kan prata med henne ostört tills ni är färdiga, och kanske skulle du kunna höra om hon vill hänga med på en fika så ni kan få sitta ifred.
Om du lyckas få henne på tu man hand kan du helt enkelt berätta för henne att du haft känslor för henne under en lång tid men att du backat tillbaka av respekt för hennes förhållande. Berätta också att du tycker att ni har bra kontakt och att du ibland blir osäker på om det finns något intresse från hennes sida ändå, varför du skulle vilja veta om det är någon idé för dig att hoppas på.

Det kanske känns nervöst att göra en sådan grej, men många gånger är det bättre att få veta än att gå runt och inte förstå hur det egentligen ligger till. Och att fråga hur det är kan ju aldrig vara fel för då ger man ju den andre chansen att berätta och då behöver det aldrig uppstå några missförstånd. Så, fundera på om du inte skulle prata med henne och reda ut hur det egentligen ser ut mellan er.

Visningar : 550