user-image
Okänd
Tjej

Halloj! Nu e de såhär att jag är grymt kär i min bästis storebror ,han är ett år äldre än oss (altså går han i 7:an) men jag har lite probem med o få kontakt med han ,visst kan jag prata med han o så ,men de känns inte som jag får rätt kontakt :P vad ska jag göra?


SVAR

Det kan vara svårt att få sin bästis storebror att "upptäcka" en eftersom han förmodligen är van vid att du är hemma hos dom och hänger ihop med hans syster. Det kan göra att han mer eller mindre betraktar dig som en i familjen och inte alls tänker på dig som någon man kan bli kär i. Därför kan det krävas lite extra arbete för att få honom att upptäcka dig på det här sättet och kanske kan du även ta din bästis till hjälp så hon kan ge honom en liten vink som gör att han får upp ögonen för dig. Men som sagt, i annat fall är det bara för dig att ligga i och kämpa på tills han i sådant fall märker att du är intresserad. Sedan är det ju inte säkert att han är intresserad och kanske kan det då bli så att han fortsätter att inte se dina försök då han kanske tycker det är både jobbigt och pinsamt att säga nej till dig just för att du är hans systers bästis och sannolikt är hemma hos dom lite då och då.
Det är också något du själv kanske ska fundera över, för om det visar sig att han inte är intresserad så kan det bli väldigt jobbigt för dig vilket kan gå ut över din och din bästis relation då du kan tycka det är jobbigt att komma hem till dom efter en sådan sak.
Så, det här med att bli kär i sin bästa väns syskon är alltså inte alltid helt lätt och medför vissa risker. Så, du kan alltid fundera på det så får du se sedan hur du vill göra.

Visningar : 496