user-image
Okänd
Annat

Jag är en tjej på 14 år som just nu mår skit.. Jag träffade en kille på min sommarjobb som är lika gammal som jag.. Och igår gick jag med honom på vägen hem.. Dan före hade han erkännt att han va kär i mej och jag samma sak.. Så vi gick in på gården vid en förskola.. Där ingen kunde se oss.. Sen.. Ja vi hånglade.. Och sen gjorde vi sugmärken.. Okej lite omoget men ändå.. Så jag har ett stort märke på halsen.. Som alla andra på sommarjobbet naturligtvis tyckte de va kul och retas för idag.. För han har nämligen också ett på halsen. Och vi sa igår att vi skulle vara ihop.. Men idag dissade han mej totalt.. Han kollade knappt på mej.. Han va bara med sin kompis.. Han sa inte mkt till mej.. Bara några ord.. Och nu kommer helgen och jag träffar honom inte förrän på måndag.. Och när jag skulle gå sa han inget mer än "Vi syns" sen drog han.. Och han är inte alls nån player av nåt slag.. Han är skitsnäll.. Men jag vet inte vad jag ska göra.. Det var typ första gången jag hånglade med en kille på riktigt.. Jag känner mej väldigt deprimerad.. Vad ska jag göra? Jag är skitlessen =(


SVAR

Antingen har den här killen ändrat sig när det gäller hur han känner för dig, eller så är det så att även han tyckte det var jobbigt med kommentarer på jobbet och därför ligger lite lågt. Den tredje förklaringen är att han känner sig osäker på hur du nu känner och går och väntar på att du ska visa något tecken på att du vill fortsätta vara med honom.
Det finns kanske ytterligare förklaringar men någon av dessa är troligen mest sannolik.

Mitt råd är att du försöker kontakta honom över helgen eller väntar tills på måndag och då försöker få honom på tu man hand. Är det helt omöjligt på jobbet så gå fram till honom och fråga ifall ni kan träffas efter jobbet och tex gå och fika och prata lite.
Förhoppningsvis löser du det på något sätt så du får möjlighet att prata med honom mellan fyra ögon och då kan du berätta att du känner dig osäker på vart ni står eftersom du uppfattade att han undvek dig efter att ni varit tillsammans. Berätta vart du själv står så han får klart för sig vad du vill och ge sedan honom möjligheten att berätta vad han känner och vad han vill. Det finns ju alltid en risk att han inte svarar det du skulle önska och självklart kan du bli sårad om det visar sig att han ångrat sig och inte har dom känslorna för dig som han trodde. Men oftast är det bättre att veta än att gå runt och undra och kanske också missa en chans till ett bra kärleksförhållande för att ingen vågar ta första steget.
Fundera på om detta är något du kan göra så får du se vad du kommer fram till.

Visningar : 959