user-image
Okänd
Annat

Hur gör man så det blir skönare när man runkar? ska man bara dra förhuden fram och tillbacka? och hur gör man så man får mer utlösning? om det går


SVAR

Hur man gör för att göra det skönare är oftast väldigt individuellt. Vissa gillar att runka långsamt, andra för handen väldigt snabbt fram och tillbaka. Vissa gillar att hålla långt ner och ha mycket skinn emellan emedan andra gillar att hålla långt upp. Vissa gillar att hålla löst och andra tycker det är skönare att krama penisen hårt. Vissa testar att köra penisen mellan något som tex två ihoppressade kuddar, emedan andra tycker det är skönast att använda handen.

Det du kan göra är helt enkelt att prova dig fram tills du vet vad som känns skönast för dig.
Sedan finns det också andra saker som att tex börja med att bygga upp en sexuell fantasi. Kanske har man sett någon tjej man tyckte var sexig och kan börja fantisera om henne medan man runkar. Det kan göra att det känns mer upphetsande och skönare.

När det gäller utlösningen så är den svår att påverka, men utlösningen kan förändra sig beroende på hur upphetsad man är, varför det handlar om att hitta det som är skönast för en själv.

Visningar : 1041