user-image
Okänd
Tjej

Hej. Jag tycker det känns lite skämmigt att onanera och vet inte varför. En natt sov jag över hos en god vän och han råkade komma in i mitt rum när jag låg och onnade och såg rakt in i … Vi pratade lite om det på mitt initiativ och han sa att det ska jag inte fundera på det är din sak. Men efter det vill han inte att jag sover över. Det har gjort att jag fått ångest alltihop och jag förstår inte de dubbla budskapen. Tycker han jag är äcklig eller vadå?


SVAR

Det kan självklart kännas både jobbigt och pinsamt när någon kommer in medans man onanerar, för onani är ju något privat där man är intim med sig själv skulle man kunna säga. Många par gillar förvisso att onanera tillsammans men då är det ju något man valt att dela och går inte att jämför när någon helt utomstående bryter in på det här sättet som du beskriver.
Men trots detta så finns det egentligen inget att skämmas för, då det är väldigt naturligt att onanera och dom flesta gör det eller har gjort det någon gång i livet. Så när den här killen nu säger att du inte behöver fundera mer på det från hans sida så är mitt råd att du tror honom på hans ord. Genom att börja ändra dig mot honom och tex inte låta honom sova över längre så är det du som gör något större av det här än vad det faktiskt är. Du var ju modig nog att ta upp det med honom och han svarade dig sannolikt ärligt. Så varför ska du tvivla på vad han säger och ändå börja fundera över ifall han inte tycker du är äcklig?
Dom känslorna har sannolikt mer med dina egna känslor än med hans känslor att göra, varför du kanske bör lägga mer krut på att fundera över varför du själv känner så här än att försöka hantera det genom att misstro honom när han säger att det är okay och att han inte har några förändrade känslor för dig beroende på det som hände.

Visningar : 947