user-image
Okänd
Annat

Hej! Jo det e så här att en gång i matsalen tittade jag lite extra länge på en speciell tjej. Det som blev fel då var att den här tjejens kompis tog till sig det här istället för henne. Så hennes kompis började att vinka ett tag. Jag var i fel läge de gångerna hon vinkade så jag vinkade inte tillbaka. Efter det såg hon typ sur ut på mig varje gång jag tittade utan å säga något. Efter ett tag sa hon till mig att sluta titta, så jag gjorde det. Sedan hände det inte så mycket på ett tag. Efter sommmarlovet började hon och hennes kompisar stirra på mig varför gör de det och vad ska jag säga till henne? Jag tycker fortfarande om den första tjejen. Snälla hjälp mig!!!!


SVAR

Du verkar verkligen ha råkat ut för en situation baserad på missförstånd. Det låter som om den tjejen som trodde att du tittade på henne blivit glad över att ditt förmodade intresse men sedan sårad av att du inte verkade intresserad när hon, i hennes ögon, svarade på din invit. Det verkar också som om hon berättat detta för sin kompis som du egentligen är intresserad av och att dom nu bestämt sig att ge tillbaka för det som dom tydligen tycker är ett oschysst beteende. Det här är ju självklart jättetråkigt för dig för du har ju egentligen inte alls gjort något fel utan endast råkat ut för ett jättemissförstånd som jag antar att du försökte rätta till genom att inte vinka tillbaka och ge den här tjejen ännu mer anledning att tro att du var intresserad.

Om det nu är på det här sättet som det verkar så kan det bli en svår nöt för dig att knäcka. Att gå fram till den första tjejen och förklara att det aldrig var henne du var intresserad av sårar sannolikt henne ännu mer, varför det inte verkar vara något bra alternativ. Det som återstår då ifall du nu ändå vill försöka få kontakt med den tjej du är intresserad av, är att prata med henne ifall du nu lyckas på henne på tu man hand. För henne kan du försöka förklara att det tyvärr blivit ett missförstånd när henne kompis trodde att det var hon du var intresserad av. Detta innebär ju i sig att du kommer avslöja för den här tjejen att du tycker om henne, men det kanske inte känns värre än att stå ut med det som pågår nu.

Ja, det är inte alltid som det går som man tänkt sig, men jag hoppas att du kan reda ut det hela för i det här läget låter det som du haft en väldig otur som hamnat i det här missförståndet.

Visningar : 476