user-image
Okänd
Kille

jo jag är en kille på 21 år och har en fråga om man som kille onanerar på en ofentlig toalet eller skol toalet eller vilken toalet som hellst och runkar inne i toaleten vid toaleten vid vasken eller till och med ine i duchen jag bara undrar är det olagligt och om inte så har jag en andra fråga om man onenerar i skolans toalett och får utlösning och det kommer på vägarna eller toaleten eller varsom hellst på wc och om man inte torkar bort det eller man kanske torkar bort det är det olagligt det är mina frågor välldigt tacksam för svar en kille som har gått och tänkt dessa två tankarna i hella sit liv anonym


SVAR

Att onanera på en offentlig plats som i en skoldusch eller i en dusch på badhuset kan klassas som sexuellt ofredande om någon får syn på en. Det kan också rubriceras som förargelseväckande beteende och i båda fallen handlar det om att man inte får bete sig på ett sätt som kan uppfattas som kränkande för andra. Att onanera är en privat handling eller något som man gör inför tex en partner som själv är med på det hela. Men att onanera offentligt och på det viset dra in andra personer i sin egen sexualitet, personer som inte givit sitt samtycke, är alltså inte okay, varför onani och andra sexuella utspel på offentliga platser är något man ska undvika.
Så att onanera i offentliga duschar och liknande kan alltså leda till att man blir anmäld och åtalad för antingen sexuellt ofredande eller förargelseväckande beteende. Men att onanera på en toalett som är låst, skolan eller på andra offentliga platser, är nog något som många gjort och det är ingen brottslig handling så länge som man inte ger ifrån sig ljud som kan uppfattas av andra och upplevas som stötande. Så, det handlar alltså om att man inte ska utsätta andra för något som dom kan uppleva som kränkande och att onanera inför andra människor som inte givit sitt samtycke är alltså en sådan handling.

Och när det gäller din sista fråga om att torka bort efter sig om man nu varit på en låst toalett och onanerat, så borde det vara en självklarhet. Huruvida man skulle kunna dömas för brott i det fall man inte gör det är osäkert då det självklart kan vara svårt för någon att bevisa att det är just en viss person som sprutat sperma på väggen. Men det är klart, kommer du ut från en toalett och någon annan går direkt in efter dig och det är sperma på handfat osv, så kan det självklart leda till en anmälan vilket kan vara obehagligt nog även om det inte leder till fällande dom. Men som sagt, frågan borde egentligen inte uppstå, då det borde vara en självklarhet att man torkar av efter sig om det kommit sperma någonstans. Något annat vore hänsynslöst mot ens medmänniskor, eller hur?

Visningar : 3312