user-image
Okänd
Annat

Hej… Jag och min flickvän har vart tillsammans i snart ett och ett halvt år nu..och trots att vi har försökt massor med gånger så har vi aldrig lyckats haft sex. Problemet är att jag inte kan komma in i henne. Hon säger själv att det beror på att hon spänner sig. Kan det stämma? Eller är hon helt enkelt för trång? Hon har själv aldrig lyckats sätta in en tampong. Och när hon var på UM kunde sköterskan inte undersöka henne för att hon spände sig. Hur kan vi lösa detta? Jag börjar bli frustrerad och har nästan gett upp hoppet att vi någonsin kommer kunna ha sex..även fast vi båda vill det så gärna. Snälla hjälp! Obs: Oralsex och petting fungerar aldeles utmärkt jag kan dock inte gå särskillt djupt in med fingret då hon tycker det är obehagligt.


SVAR

Det låter som om din flickvän spänner sig eftersom problemet uppstod även när hon skulle undersökas. Om hon varit spänd hela tiden och ni försökt en massa gånger, samtidigt som hon inte klarat av att genomföra en undersökning osv så blir det lätt en negativ spiral och ett dåliga självförtroendet byggs upp. Lösningen kan vara att helt släppa förväntningarna på att man ska ha sex utan helt enkelt bestämma sig för att man bara ägnar sig åt kel och smek under en period. Det kan göra att spänningen släpper, men ibland så har det gått så långt att det inte hjälper och då kan man behöva söka hjälp hos tex kurator eller psykolog.
Nu vill jag dock göra en reservation och det är att du inte sagt något om hur gamla ni är. Om din tjej är tämligen ung så kan det handla om att hon helt enkelt inte är redo för att ha sex och då är inte psykologhjälp det första man kommer att tänka på, utan då kan det istället vara så att tiden måste ha sin gång.

Visningar : 622