user-image
Okänd
Annat

Hejhej, jag har en pojkvän, jag märker väldigt tydligt att han vill ha sex med mig. han har en gång pullat mig och ibland smeker han mig väldigt nära, ibland på, mitt "underliv". vid dom tillfällena vill jag så gärna ha sex med han, men då har jag inte tillgång till ngn kondom och vågar inte fråga om han har och det tror jag inte han har. men jag har kondomer hemma och tänker att jag ska ta med dom nästa gång vi träffas men när jag väl kommer hem igen känner jag mig liksom inte alls redo för att ha sex, men det känner jag när jag är nära honom. jag vet inte alls vad jag ska göra för jag vill verkligen ha sex. och en fråga till bara ; killarna i min klass har sagt att dom tycker det är snyggare med att tjejer ska vara rakade i underlivet och jag undrar om det är särskilt bra att raka sig. Tack för svaret i förväg ! :)


SVAR

Hänvisar till tidigare svar om att ha sex första gången. Men, man kan känna sig väldigt osäker om man vill eller inte. Det du kan göra är bara att gå på din egen känsla om du vill eller inte. Du ska ha sex för din egen skull inte för någon annans. Givetvis så ska ni använda kondom!
Detta med att raka sitt underliv är något av en modegrej tycker jag.
Håret på venusberget och längre ner finns där som skydd för de känsligare delarna i underlivet. Om man rakar sig, vilket många gör. Så kan det ibland bli irritationer i underlivet med röda plitor, ibland större som finnar, klåda. Så om du ska raka dig var noga med hygienen.
Men man måste ju inte raka sig! Återigen det är du som bestämmer detta.

Visningar : 1442