user-image
Okänd
Annat

Hej jag är en tjej på 14 år som har en kille som är 14 och vi har gjort lite saker tsm ett tag nu. Då menar jag strula, kyssas, kramas, ligga med underkläderna på och smeka varandra på överkroppen oså. Båda vill ha sex så fort som möjligt och vi brukar snacka om att jag vill suga av honom och han vill slicka mig och båda vill liksom göra allt med varann. Men asså hur gör man när man suger av någon? hur ligger man o de? Och sen en annan sak. Jag känner mig ganska redo för att ha sex men är det normalt att tjejer skäms över sitt underliv och inte vill att killen ska se det? för så e de för mig nu. jag vill ha sex men skäms för mitt underliv. Tack


SVAR

När det gäller sex så finns inget rätt eller fel så länge det är bra och skönt för båda. Det finns inga regler för hur man gör när man suger av, man kan sitta eller ligga på sidan bredvid. Det handlar inte direkt om att suga heller, utan mer att slicka och smeka. Prova er fram, alla tycker om olika saker.

Ja det är väldigt vanligt att tjejer skäms för sitt underliv, helt i onödan. Det är inget att skämmas för. Alla ser olika ut precis som att vi ser olika ut i ansiktet. Om det känns jobbigt och pinsamt så kan ni ju släcka lampan?

Och du, glöm inte kondom eller annat preventivmedel. :)

Visningar : 542