user-image
Okänd
Annat

Hej. Jag visste inte riktigt vem jag kunde fråga om detta, men gör ett försök här iallafall. Jag har varit kompis med en kille i ca 3 år nu, första gången träffades vi på en fest och då strulade vi osv. Och det hände väl varje gång vi sågs på fester då tills vi hamnade på samma fest igen och jag strulade med en annan mitt framför ögonen på honom, Han blev då jätte arg och skrek åt mig ifall jag var kär i den andra, och sen drog han bara. Och där stod jag och fattade ingenting. Vi slutade då att prata i kanske 3-4 månader, men sen så skrev vi på msn och sen efter det har vi setts som kompis hur många gånger som helst. Och nu, lite mer än 2 år senare så tror jag han tycker om mig..Men är inte helt säker, Han brukar fråga om han får komma över en sväng, slutar alltid med att han frågar om han får sova kvar. Han har även börjat fråga mig om alla mina ex, om varför det tog slut med dom. Och när vi ligger och sover så håller han om mig och ligger och luktar mig i håret. Han ligger även och håller mig i handen. Och vi umgås inte i samma krettsar, han har bara kompisar som jag aldrig har träffat. Men så en dag ringde han till mig och frågade om han och en kompis fick komma över, och det gjorde dom oxå. Och sen råkade hans kompis säga nått i stil med "men han har ju sagt att du är en jätte bra tjej" och då blev han helt röd i ansiktet och slog till sin kompis på armen för o tystna honom. Och där satt jag, igen, och fattade ingenting. Men ifall han nu tycker om mig, så tror jag inte han vågar säga någonting om det. För jag kläckte ur mig en gång när han frågade om mina ex, – Nej jag gillar inte när killar säger att dom tycker om mig, det är liksom..hemskt när man inte känner samma sak. Och även att jag trivs som Singel, och slippa vara bunden till någon. Och nu sitter jag här för 3:e gången och inte fattar någonting, tycker han om mig eller beter sig killar såhär med tjejer som dom känt länge? För på senaste tiden har jag känt att jag faktiskt tycker om han.. Men är rädd för att säga någonting om det. Eftersom jag inte vet om han känner samma sak, och jag vill inte förstöra vår vänskap. Han är min bästa killkompis, och jag vill inte förstöra det för att jag kankse är klumpig och börjar tycka om han på ett annat sätt. Men kan helt enkelt inte hjälpa det, när han är så söt och kramar mig hejdå varje gång vi ses nu för tiden. Behöver verkligen hjälp, Vad ska jag göra? & hur?!


SVAR

Jag tycker att det låter som att han tycker om dig. Kanske vågar han inte säga det rakt ut efter det du sagt om att det är jobbigt att få veta att någon är intresserad. Det kan vara en sån sak som hänger kvar och blir förstorad.

Det är svårt i början när man inte riktigt vet var man har varandra och det finns alltid en risk för att det ska bli jobbigt. Men å andra sidan, försöker man inte så kan det inte heller gå bra.

Försök prata lite med honom och säg att du tycker mycket om honom men inte vet hur han känner. Försök att inte göra så stor sak av det, det är ju inte så att du vill gifta dig med honom på stört.
Lycka till. :)

Visningar : 150