user-image
Okänd
Annat

Jag mår totalskit. Jag är mobbad i skolan och har nästa inga vänner. Det är jobbigt hemma då min bror alltid säger hur dåligt jag är och mamma med.. Min pappa död för ett tag sen och jag sörjer mycket.. Jag gråter varje dag på grund av att mitt liv har blivit total skit. Jag har pratat med kuratorn och hon har försökt hjälpa mig med att tex blanda in mobbinggruppen, men då blev det värre. Jag har blivit jätte känslig på grund av detta och så fort någon säger något till mig så tar jag åt mig numera. Jag skär mig och har en enomt stor ångest. Jag orkar snart inte mer och jag har haft självmordstankar nu i 2 år. Jag orkar snart inte mer, vad ska jag göra?


SVAR

Hej,

Det låter verkligen som att du har det tufft nu. Jag tror att det viktigaste nu är att du får någon att prata med, om hur du har det. Har du fortfarande kontakt med kuratorn? Man ska inte behöva må så dåligt att man inte vill leva längre.

Har du kontakt med mobbinggruppen fortfarande? Kan de inte hjälpa dig mer, om det blev värre?

Hur är det med dina vänner? Kan du prata med dem?

Något du också kan göra är att ta kontakt med BUP eller ungdomsmottagningen. Där finns personal som är vana vid att prata med ungdomar om allt mellan himmel och jord. Du måste få hjälp och stöd, ingen ska behöva höra att den är dålig, framför allt inte hemma.

Maila mig gärna om du vill prata mer.

Visningar : 165