user-image
Okänd
Annat

Hej. Jag är en "normal" kille på 16 år, men har en liten "avvikelse". För att gå rakt på sak: Jag tänder på urin. Det hela började för cirka två år sedan då jag av misstag hamnade på en Golden Shower sida. Blev extremt upphetsad och sen dess har det fortsatt. Har sökt mycket om denna fetish och de flesta som delar den med mej vill endast utöva den för att förnedra sin partner. Det vill inte jag. Jag är oskuld men om jag hittar en partner som gillar detta skulle jag tänka mej att göra det med henne. Jag har druckit mitt egna piss och det har en varm och god koncistens som får mej genomkåt. Var ensam hemma en helg och hela fredagnatten lördagen och delar av söndagen tillbringade ja med att dricka litervis med vatten för att sedan fylla vårat badkar med piss. På söndagen var badkaret lika fullt som när man tar sig ett bad. Eftersom att jag hade druckit så mycket så var det genomskinligt men det syntes att det var piss. Det luktade piss i hela badrummet (inte pissoar piss utan som piss ska lukta, dvs gott =D). På kvällen tog jag det efterlängtade badet åhhh gud vilken upplevelse. Jag dök under, drack mängder av urinen och gurglade det. Utlösning fick jag under vattnet flera gånger och sperman flöt runt fint. Nu nog om min hittills bästa sexupplevelse. Nu undrar jag hur pass normalt detta är. Vill verkligen träffa nån som delar denna fantasi. Just nu när jag skriver detta dricker jag ur ett glas fyllt med mitt piss. Jag vet att det inte är farligt att dricka urin om man är frisk och druckit ganska mycket innan. Mycket tacksam för svar


SVAR

Det är inte en helt ovanlig fetish du har. Du har redan hittat information om den på nätet och det är bra. Det finns en community som heter darkside.se som riktar sig till människor inom BDSM och fetishvärlden.

Tänk bara på att vara rädd om dig, gör inget du inte vill och tvinga inte någon annan att göra något mot dennes vilja. Och träffa alltid någon du bara pratat med på nätet på allmän plats.

Visningar : 923