user-image
Okänd
Annat

Varför blöder jag vid samlag? Blir plaskblöt när jag blir upphetsad och när vi har samlag blöder jag. Inte mycket men lagom mycket för att jag ska bli orolig. Gick nyligen på pencillin för nån infektion i livmodern. Fick då Doxyferm och Flagyl utskrivet. Fick nån luddig förklaring på vad jag hade på fackspråk och förstod inte riktigt vad läkaren menade… Satt på jobbet och var inte direkt uppmärksam heller när han ringde. Vad var det jag hade för infektion. Misstänker nämligen att jag blivit smittad av nåt och är det därför jag blöder nu med?


SVAR

Det är viktigt att du tar kontakt med en läkare på ungdomsmottagningen eller vårdcentralen om du känner obehag och smärta vid sex. Det finns bra hjälp att få. Annat du kan göra är att använda bomullstrosor som alltid tvättas i 60 grader, inte raka underlivet helt och hållet så att det blir lite mer luftigt.

Jag tycker att du ska gå tillbaka till vårdcentralen eller gynekologiska mottagningen och be om en ny undersökning. Du har rätt att få veta vad som är fel.

Visningar : 168