user-image
Okänd
Annat

Hejsan. Jag har hamnat i en ond cirkel, som jag verkligen vill komma ur. Jag är sedan 1 år tillsammans med världens härligaste kille, han är 25. Barslig, seriös och sympatiskt på samma gång. De problem jag har är en ständig oro och rädsla. Framförallt rör det saker som " att jag inte skulle räcka till" "att min kropp inte längre är lika spännande" och att han ska tända på andra. Framförallt det där sista. TÄNDA. Jag kan berätta att det vart en del händelser som kanske lagt grunden till det här. Redan efter några månader började han hetsa om att vi skulle köpa "märkesunderkläder" typ.. V.S eller Agent. Prov. Jag ville såklart vara tillags, men fann det lite udda. Jag hade redan as heta underkläder och det var väldigt tidigt i vårt förhållande. Kände mig helt enkelt otillräcklig. Sedan kom han hem med massa herrtidningar med halvt nakna tjejer på framsidan… även detta gav mig en känsla av att han hela tiden har en hets kring sex. Eller att det inte är bra som det är. Har även sett att han kollat in sexiga utklädningskostymer på nätet och sa att det bara skulle vara roligt och spännande om jag hade en sådan. Jag tror honom, men det är störande. Jag själv – tycker att jag har en fin kropp, jag tar initiativ till sex och är lyhörd. Men det har kommit till den punkten att hans åsikt är viktigare. Jag är ständigt rädd att han ska "tända på annat än mig". Då jag själv, bara tänder på honom, just som han är. I sommar ska vi åka utomblands, där väldigt många brudar solar topless. Hur ska jag göra för att inte oroa mig? Jag skulle inte palla att han fantiserade om att ha sex med nån annan. Efter som att detta inte finns i min värld. Mycket tror jag sitter i mitt huvud. För han säger att han är kär i mig och att det bara är mig han tänder på. Observera att det här inte handlar om att man kan tycka folk är attraktiva/snygga – det gör ju alla. Utan just det här sexuella, tändandet. Hjälp mig att inte sabba semestern av oro??? Tacksam för svar.


SVAR

Det låter som att din kille har en liten fetish för kläder - underkläder och sexiga utklädningskläder. Antagligen är det sant som han säger - att han gillar tanken på just dig i dem.

Kanske skulle ni behöva prata lite mer med varandra, be honom förklara sina känslor kring underkläder och annat. Som jag sa, jag tror inte att det på något sätt handlar om att DU inte duger, snarare om att han tänder på just de sakerna och ännu mer på att se just dig i dem.

Visningar : 559